Változásmenedzsment

A G.T. PERSONUM Kft. nemzetközi változásmenedzsment akkreditációval rendelkező szakértői magas szakmai háttérrel és a kívülálló tiszta látásmódjával képesek stratégiák, struktúrák és folyamatok változásainak támogatására.


Segítséget nyújtunk minden olyan korszerű változáskezelési eszköz és módszer használatában és integrálásában, amellyel sikeresen végigvihetők a szervezeti változások.
A vállalat vezetőivel és szakembereivel szorosan együttműködve dolgozzuk ki a változási stratégiát, kiképezzük a változás folyamatsegítőit, belső tanácsadóit és fejlesztjük, támogatjuk őket a jövőtervezési és átalakulási folyamatokban.


Tanácsadói tevékenységünk során olyan tesztelt, folyamatosan felülvizsgált tudást és gyakorlati eszközrendszert adunk át, mellyel a változási folyamatok kockázati tényezői hatékonyan kezelhetők.
A változások menedzselésének folyamatában arra törekszünk, hogy az Ön cége képessé váljék a változások menedzseléséhez szükséges tudás és képességek hatékony elsajátítására. A tanulási folyamatok belsővé tétele olyan hozzáadott értéket jelent a cég számára, amely a gyarapodás, a prosperálás eszközévé válhat az állandó piaci változások közepette is.

Célunk, hogy a változásmenedzsment képességek a szervezet problémamegoldó és kreatív-alkotó kultúrájának részévé váljanak.


A szervezeti változások menedzselésében három területen nyújtunk hatékony tanácsadói támogatást.

 A legnívósabb nemzetközi tanácsadói műhelyekből elsajátított módszertanunk segítségével

  • felmérjük és meghatározzuk a változás érintett területeit,
  • a cég munkatársaival közösen - workshopok keretében – felállítjuk a reálisan elérhető jövőképet és megtervezzük a változási folyamatot,
  • támogatást nyújtunk a változás hatékony lebonyolításában,
  • képzést és támogatást biztosítunk a változási folyamatok megfelelő kommunikálásában, a csoportok és egyének elkötelezésében és motiválásában,
    • kiképezzük a változás belső tanácsadóit,
  • feltárjuk az ellenállási pontokat és indítékokat, szupervíziós ill. coaching munkával kezeljük az ellenállásokat,
  • optimalizáljuk a változási folyamatok időtartamát,
  • minimalizáljuk a kellemetlenségeket,
  • mérjük és értékeljük az elért eredményeket.

X

AZ EREDMÉNY

A változásmenedzselés folyamata a cég humán erőforrásaira fókuszál, felhasználja a társaság tudását, képességeit, terveit, és eszközrendszere révén hatékonyan alkalmazza mindezt a változási folyamatok sikere érdekében.
Célunk, hogy tanácsadói munkánk eredményeképpen a megbízó cég az elsajátított tudással képessé váljék a jövőbeni változást jelentő kihívásokkal önállóan is sikeresen megbirkózni.

A változások menedzselésének általunk alkalmazott modellje a következő:

 
© Copyright G.T. PERSONUM Kft.