Szervezeti Energia Menedzsment

A Szervezeti Energia Menedzsment modern diagnosztikai módszertanra épülő fejlesztő program. Célja egy adott szervezetben vagy teamben rejlő intellektuális, cselekvési és érzelmi energiák mozgósítása adott vállalati célok érdekében. Eredményeképpen az érintett team-ekben erősödik az alkotókész, konstruktív orientáció, a tulajdonosi mentalitás, az innovatív fókusz és a személyes és team szintű érzelmi bevonódás.A szervezeti energiamenedzsment a vállalatok, teamek hosszú távon fenntartható magas teljesítményképességének megteremtésével, megtartásával foglalkozó leadership rendszer és eszköztár.


A diagnosztika és vezetésfejlesztés rendezrének kidolgozói a St. Gellen-i Egyetem Vezetés- és Emberi erőforrásmenedzsment Intézetének igazgatójéa és munkatársi csapata: Prof. dr. H. Bruch, dr. S Kowalowski, dr. L. Spalckhauer és Prof. dr. B. Vogel.


A hosszú távon fenntarthatóan magas teljesítményképességű teamek és vállalatok bizonyíthatóan eredményesebbek az üzleti és innovációs versenyben, stabilabban képesek megtartani tehetségeiket, gyors, rugalmas működés és erős változáskezelési képességek jellemzik őket.


A Szervezeti energiamenedzsment leadership szemléletét és eszközeit szisztematikusan alkalmazó vállalatok kör:

 

·         Lufthansa AG

·         Oracle

·         Carl Zeiss

·         Hilti

·         ABB

·         AUDI

·         Lidl

·         IBM

·         British Airways

·         Sonora Group

·         Alstom Power Service

·         Continental AG

·         Tata Steel

·         Swisscom

·         Bombardier

·         Strobel

 

Cégünk rendelkezik a Szervezeti energiamenedzsment diagnosztikai eszközével, annak feldolgozási és értelmezési módszerével valamint az erre épülő leadership eszköztár, megoldások és legjobb vezetői gyakorlatok fejlesztési eljárásaival, tapasztalataival.