Prezentációtechnika - Zen prezentáció

 

Guy Kawasaki a Garage Technology Ventures igazgatója szerint a Power Point prezentációk 99%-a csapnivaló. A legtöbbjük hosszú, gyengén tervezett és üres. Pedig lehetnének rövidek, világosak, jól olvashatók és érdekesek.

Elérkezett az idő az unalmas és idejétmúlt Power Point prezentációk megújítására.

Az üzleti világban új trendek, megközelítések, áramlatok jelentek meg, melyek az elavult prezentációs kultúra kereteit feszegetik.

Munkatársainkkal – nemzetközi tapasztalatok alapján – kialakítottuk az új megközelítések szerinti prezentációs sztenderdeket, melyeket most hozzáférhetővé teszünk vállalatok vezetői és munkatársai számára.

Tapasztalatainkat három alternatív program segítségével közvetítjük vállalatok, vállalkozások vezetőinek, marketing és PR szakembereknek, prezentációkat gyakran bemutató munkatársaknak.

A tréninget és coachingot vezető grafikus és kommunikációs tréner páros évek óta nyújt támogatást vezetőknek, szakembereknek professzionális prezentációk képi világának összeállításában, hatásos és hiteles kommunikációtechnikai közvetítésében.

NYÍLT TRÉNINGEK

Már most biztosítsa helyét az augusztusi kurzusokra!

A PREZENTÁCIÓK ÚJ TRENDJEI      2011. augusztus 29.
ZEN PREZENTÁCIÓK ÉS PREZI KOMBINÁCIÓK                       2011. augusztus 31. - szeptember 1.

 

 

ZÁRT TRÉNINGEK

Zárt tréningjeink előnye, hogy a megbízó szervezet számára új, igényesebb, korszerűbb és hatékonyabb prezentációs kultúra meghonosítására nyílik lehetőség.

SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK

A prezentációs coaching személyre szabott megoldásokkal és diszkréciót biztosító felkészítő metódusaival nyújt hatékony támogatást executive szintű vezetőknek vagy manegement team tagoknak

  • nagy horderejű szervezeti változások bejelentéséhez,
  • komplex projektek elindításához,
  • munkatársak célok melletti elkötelezéshéhez,
  • a szervezet jövőjét befolyásoló döntések közvetítéséhez,
  • fejlődési folyamatok eredményeinek bemutatásához,
  • év végi üzleti visszatekintő prezentációk összeállításához.

X