Tanácsadás

A hihetetlenül felgyorsult változások világában a szervezeteknek képesnek kell lenniük a folyamatos alkalmazkodásra és megújulásra. Az alkalmazkodáshoz, az egyensúly fenntartásához, a szervezet integritásának megőrzéséhez elengedhetetlenül szükséges a szervezeti képességek fejlesztése. Egy közismert axióma kimondja: ha egy szervezet hosszú távon akar biztonságos működést elérni, akkor a tanulás mértékének egyenlőnek vagy nagyobbnak kell lennie a környezeti elvárások mértékénél. Ha ez a gondolat beépül a szervezeti kultúrába és értékké válik, a szervezet képes lesz sikeresen megküzdeni a jövő kihívásaival.

E gondolat tükrében a szervezetekkel folytatott munkánk során az alábbi fókuszterületekre koncentrálunk:

 

 

A G.T. PERSONUM Kft. szervezeti eredményességet fejlesztő tevékenysége támogatást ad

  •  a szervezet értékeinek és életképességének hosszú távú megőrzésében,
  •  a szervezet megújításában, a szükséges változásokat elindító folyamatokban,
  •  a lehetőségek és a környezet kihívásainak diagnosztizálásában,
  •  a szervezet döntési- és problémamegoldó folyamatainak hatékonyabbá tételében,
  •  a szervezet együttműködési képességének javításában,
  •  a folyton változó viszonyokhoz való alkalmazkodásban, és abban, hogy a problémák megoldása révén a szervezet tagjai tanuljanak a megszerzett tapasztalatokból.

 Korszerű módszertanok széles skáláját alkalmazzuk a szervezeti eredményesség növelésére.

Tanácsadói munkánk nyomán erősödik a szervezet önmegújító képessége, növekszik rugalmassága, alkalmazkodó képessége. A szervezet képessé válik olyan aktív és kreatív szellemi környezet létrehozására, amely javítja az egyéni motivációt, a fejlődést, a kiteljesedést, összhangban a kitűzött célokkal.