Munkatársaink

 

Dr. GAUSER KATALIN

ügyvezető igazgató, szervezetfejlesztő tréner és tanácsadó

Első diplomáját a Janus Pannonius Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán szerezte, majd pedagógiát és pszichológiát tanult ugyanazon az egyetemen.

A Kossuth Lajos Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának pszichológia szakán konzultatív módszereket tanult. Németországban kiképzett Appreciative Inquiry tanácsadó.

12 éves vállalati és vezetői tapasztalatot szerzett, mielőtt tanácsadóként folytatta munkáját.

Tapasztalatot szerzett a csoportos pszichodráma módszerek terén, tanult tranzakció analízist és NLP-t, megismert csoport-dinamikai, kognitív terápiás és non-direktív konzultációs módszereket. Integratív propedeutikai pszichoterápiás képzés keretében tanácsadás pszichológiát tanult. Több mint 20 éves tréneri és tanácsadói tapasztalati háttérrel rendelkezik.

Tagja a Szervezetfejlesztők Magyarországi társaságának és az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnek.

 

SZABÓ ZSUZSA

klinikai szakpszichológus, munkapszichológus, tréner, akkreditált CHAMP változás-menedzsment tanácsadó

Az ELTE pszichológusi diplomájának megszerzését követően munkapszichológusi képzésben vett részt, majd klinikai szakpszichológusi szakvizsgát tett. 

Munkájában – a klinikai tevékenysége mellett - a szervezetekkel kapcsolatos tréneri és tanácsadói munka egyre nagyobb teret kap. Részt vett a WHO Subregional Training Workshop on Counselling programjában és az USAID Technical Cooperation fejlesztési projektjében. 

A British Know How Fund és a PriceWaterhouseCoopers szakmai programja keretében változás-menedzsment tanácsadói akkreditációt szerzett.

Több mint tíz éves tréneri és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. 

Tagja a CHAMP Változásmenedzsment Tanácsadók Közösségének.

 

NUSSER TAMÁS

andragógus, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szerezte andragógus diplomáját. Fiatal korától kezdve érdeklődik a tapasztalati tanulás módszerei és a drámajáték iránt. Munkájának nagy részét témaspecifikus a kompetencia alapú készség- és képességfejlesztés teszi ki. Emellett mindennapjaiban a G.T. Personum szakmai fejlesztéseivel és futó projektjeinek vezetésével foglalkozik.

 

BENEDEK NIKOLETTA

tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó

 

SZECSŐDI GYÖRGY

tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó

 

KATONA ÁGNES

tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó

 


KISS SZILVIA

irodavezető