Rólunk

A G.T. PERSONUM Tréning és Tanácsadó Kft. 1992-ben alakult, és az azóta eltelt időben keresett szereplővé vált a kiválasztási, tapasztalati alapú készségfejlesztési programok, a személy-központú coaching és tanácsadás, valamint a szervezetfejlesztés területén. 

Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai vállalati világ több meghatározó szereplőjével is sikerült évekre szóló, átfogó szakmai ívre épülő fejlesztési együttműködést kialakítanunk.

A szervezetekben rejlő értékek és lehetőségek kibontásával, belső növekedésre alapozva adunk új lendületet partnereinknek. 

Integrált fejlesztő programok a GT Mentor Csoport tagjaként

A GT Mentor Csoport tagjaként integrált fejlesztői gyakorlat megvalósítására törek-szünk: ügyfeleink számára azáltal teremtünk értéket, hogy az üzleti tartalom és a meg-valósításához szükséges személyes és szervezeti kompetenciák fejlesztését összehangol-tan, integráltan végezzük. 

Szervezet- és vezetésfejlesztési kompetenciáink 

Ügyfeleinkkel való együttműködésünk során a szervezeti és leadership-készségek fejlesz-tése mellett utat találunk a résztvevők gondolkodásmódjához, beállítódásához is, ahol tartós változást, fejlődést inspirálunk.

Hozzájárulunk: 

  • a személyes értékek és potenciálok felméréséhez, mozgósításához
  • állandó teljesítmény-nyomás mellet is a stabil és nyitott önkép megőrzéséhez
  • kezdeményezőkészség, kockázat- és felelősségvállalás fejlesztéséhez
  • az új perspektívák felfedezéséhez
  • személyes vezetői eredményesség növeléséhez
  • magas szintű team-eredményességhez és teamek erős kooperációjához